Bocanci de munte Attiba 2610

Bocanci de munte Attiba® 2610/VV, fabricati din piele intoarsa, hidrofobizata, de calitate superioara, cu talpi Vibram, tesatura Cordura si membrana rezistenta la apa Attibatex.

Mai multe detalii


599,00 RON TVA inclus

Attiba 2610/VV Vibram

tesatura cordura piele naturala  

Bocancii de munte Attiba® 2610/VV sunt fabricati din piele intoarsa, hidrofobizata, in combinatie cu tesatura Cordura®, fiind prevazuti cu o membrana/captuseala speciala Attibatex®, ce asigura un grad ridicat de impermeabilitate si permite piciorului sa respire.

Acesti bocanci pentru munte, au protectie suplimentara, fabricata din cauciuc poros, in zona bombeului,  talpa Vibram a acestui model fiind de foarte aderenta si cramponata.

Talpi Vibram

Talpile Vibram® sunt aplicate prin lipire la inalta presiune, ceea ce asigura ca riscul de dezlipire sa fie extrem de redus. 

Talpile Vibram, renumite atat datorita rezistentei la rupere si abraziune cat si datorita designului potrivit pentru diverse activitati sportive, sunt considerate a fi cele mai bune din lume. 

Talpa Viking, prezenta pe acest model de bocanci de munte, este mai flexibila decat alte modele de talpi Vibram, asigurand o buna aderenta atat pentru drumetii montane, cat si pentru catari montane usoare/mediiDesignul talpii asigura aderenta buna atat urcare cat si la coborare prin gripul specific, diferentiat fata-spate. Pentru catarari montane, de dificultate sporita, recomandam bocancii profesionali Attiba. Detalii suplimentare puteti gasi pe site-ul Vibram

Bocanci de munte Attiba® 2610/VV sunt recomandati atat pentru toamna-iarna-primavara in oras cat si ca bocanci de vara, pentru munte, fiind totodata un excelent model de strada

Pentru sporirea gradului de impermeabilitate se recomanda folosirea produselor de intretinere si impermeabilizare, cu precadere in zona cusaturilor.

Garantia oferita de producator este de 90 zile de la data receptionarii produsului.


Coş  

(gol)