Ghete munte Grisport 11257 D6G

Bocancii de munte, marca Grisport, model 11257D6G, sunt fabricati din piele hidrofobizata, cu rezistenta sporita la apa si umiditate, fiind prevazuti cu membrana Gritex® si tesatura speciala Cordura®.

Mai multe detalii


349,00 RON TVA inclus

Ghete munte Grisport 11257

tesatura cordura piele naturala membrana Gritex 

Bocancii de munte, marca Grisport, model 11257 D6G, sunt fabricati din piele hidrofobizata/"ingrassata", cu rezistenta sporita la apa si umiditate, avand in componenta tesatura speciala Cordura®. Bocancii sunt captusiti cu membrana/tesatura tehnica marca Gritex®, cu o rezistenta medie la umiditate.

Talpile Vibram® sunt injectate direct, la inalta presiune, ceea ce asigura ca riscul de dezlipire sa fie extrem de redus. La acest model, talpa este ranforsata - in imagini se poate distinge zona gri deschis, situata intre talpa Vibram propriu-zisa (din cauciuc) si spuma poliuretanica injectata, situata in partea superioara a talpii. Ca urmare a ranforsarii, talpa are o rigiditate mai mare decat modelele clasice, dar totusi, mai redusa decat bocancii profesionali.

Talpi Vibram

Talpile Vibram, renumite atat datorita rezistentei la rupere si abraziune cat si datorita designului potrivit pentru diverse activitati sportive, sunt considerate a fi cele mai bune din lume.

Bocancii beneficiaza de Support System®, pentru o buna sustinere a calcaiului, ajutand si la o buna sustinere a gleznei. In partea superioara a ghetei regasim piele intoarsa, cu rol decorativ. 

Bocancii beneficiaza si de protectie suplimentara din cauciuc, impotriva zgarieturilor, in zona bombeului. 

Avand in vedere caracteristicile tehnice evidentiate mai sus, bocancii sunt recomandati atat pentru iarna, in oras, cat si pentru drumetii montane, pentru 3 sezoane.

Pentru o mai buna impermeabilizare, recomandam folosirea produselor de intretinere si impermeabilizare, in special in zona cusaturilor.

Garantia oferita de producator este de 30 zile de la data receptionarii produsului.


Coş  

(gol)